Νατάσα Μποφίλιου: "Δεν θα ντρέπομαι για τον εαυτό μου και για την πλευρά της ιστορίας που συντάχθηκα"

20:37 - 29/09/2024

"Είμαι εδώ ως οφείλω να είμαι ως ένα πρόσωπο που θέλω να στηρίξω το φεμινιστικό κίνημα. Ειδικά φέτος που ενώνει την φωνή του με την φεμινιστική αντίσταση και την αλληλεγγύη στις γυναίκες της Γάζας", είπε η Νατάσα Μποφίλιου

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Μποφίλιου: «Δεν θα ντρέπομαι για τον εαυτό μου και για την πλευρά της ιστορίας που συντάχθηκα»

Η Νατάσα Μποφίλιου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της, μετά τα αρνητικά σχόλια ορισμένων, για το φόρεμα που επέλεξε σε συναυλία της, στον Λυκαβηττό. Στο Φεμινιστικό Φεστιβάλ 2024 που διεξάγεται στον κήπο του Παντείου Πανεπιστημίου βρέθηκε η Νατάσα Μποφίλιου για να δηλώσει τη στήριξή της απέναντι στις γυναίκες που δέχονται πόλεμο. Η κάμερα της εκπομπής, «Εξελίξεις ... Περισσότερα To άρθρο Νατάσα Μποφίλιου: «Δεν θα ντρέπομαι για τον εαυτό μου και για την πλευρά της ιστορίας που συντάχθηκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Οι φωνές του Μητσοτάκη στον Χαρδαλιά, ο υπουργός με ορίζοντα τετραετίας, η αναζήτηση “επενδυτών” από το ΠΑΣΟΚ, ο Δούκας και η αντιδήμαρχος… πεταλούδων

Φιλομαθείς και με κριτική σκέψη οι Έλληνες μαθητές: Η PISA δίνει στα παιδιά μας υψηλή βαθμολογία - Στην κορυφή στη σχολαστικότητα των εργασιών

Πόσο θα αυξηθούν µισθοί και συντάξεις από τη µείωση εισφορών: Τι κερδίζουν επιχειρήσεις και εργαζόµενοι από το "κούρεµα" των ασφαλιστικών κρατήσεων

Δίχτυα από ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και Νέα Αριστερά για τους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Κίνηση στους δρόμους: Εκτός λειτουργίας τα φανάρια στην κάθοδο της Κηφισίας - Χωρίς μετρό προς αεροδρόμιο

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης οι νταήδες: Αυστηροποιείται η νοµοθεσία για την ενδοοικογενειακή βία - Στη φυλακή ακόµα και για πληµµελήµατα οι κακοποιητές