Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νατάσα Μποφίλιου: Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια

15:09 - 29/09/2024

Τα φουστάνια και τα παπούτσια δεν παίζουν κανένα ρόλο ούτε χρειάζονται εξηγήσεις, τόνισε η τραγουδίστρια

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νατάσα Μποφίλιου: «Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νατάσα Μποφίλιου και στις αντιδράσεις ορισμένων, για το φόρεμα που επέλεξε σε συναυλία της. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τα επαγγελματικά της, τον έρωτα, την Μαρινέλλα και τις αντιδράσεις ορισμένων για το φόρεμα που επέλεξε ... Περισσότερα To άρθρο Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νατάσα Μποφίλιου: «Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για Νατάσα Μποφίλιου: «Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια αλλά από τη συμπεριφορά των ανθρώπων»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τα επαγγελματικά της, τον έρωτα, την Μαρινέλλα και τις αντιδράσεις ορισμένων για το φόρεμα που επέλεξε η Νατάσα Μποφίλιου, στην πρόσφατη αντιφασιστική συναυλία της, στον Λυκαβηττό. Για την συναυλία της μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη ανέφερε: «Περάσαμε πολύ καλά, και αγαπηθήκαμε με την Ελ. Αρβανιτάκη. Είμαι τυχερή που έχει γίνει φίλη μου. Την θαύμαζα πάρα πολύ και αγαπούσα το ρεπερτόριό της. Χαίρομαι γιατί πλέον νιώθω ότι έχω έναν άνθρωπο κοντά μου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη όπως και όλοι οι άνθρωποι που κάνουν «κλικ» στην καρδιά μου, δεν δίνουν συμβουλές, αλλά σε κάνουν να θέλεις να πάρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Πειραιάς: Φωτιά σε διαμέρισμα

Φοβάται το τέλος του κόσμου αλλά δηλώνει αισιόδοξος: Ο Τζόσουα Οπενχάιμερ μιλάει για τo «The End» του, την ταινία λήξης στο 65ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Κώστας Μαρτάκης: Όταν ήμουν μοντέλο, δεν μου άρεσε που έμπαινα μέσα και μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου»

Χρόνιοι ασθενείς: Ποιες ακριβές θεραπείες θα παίρνουν από τα φαρμακεία της γειτονιάς

Γιατί κερδίζει έδαφος το ΠΑΣΟΚ;

Η ιατρική γνωμάτευση για την 45χρονη πριν μπει στο χειρουργείο για επέμβαση ρουτίνας και πεθάνει