O Γιώργος Γεροντιδάκης απέφυγε να μιλήσει για τα προσωπικά του: «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Γιώργος Γεροντιδάκης απέφυγε να μιλήσει για τα προσωπικά του: “Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου”
“Ποτέ δεν είχα την προσωπική μου ζωή πάνω από την επαγγελματική κι αντίστοιχα” δήλωσε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιώργος Γεροντιδάκης: Η έμμεση αναφορά στις φήμες για την Δανάη Παππά – «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα»
Πλήθος από δημοσιεύματα, ανέφεραν πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Παππά, είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα. Ο ηθοποιός δεν θέλησε να επεκταθεί σε νέα του συνέντευξη. Γιώργος Γεροντιδάκης και Δανάη Παππά πρωταγωνίστησαν στον Σασμό και το τελευταίο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα, που τους ήθελαν ζευγάρι και στην προσωπική τους ζωή. Οι δύο ηθοποιοί φροντίζουν να ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Γεροντιδάκης: Η έμμεση αναφορά στις φήμες για την Δανάη Παππά – «Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit