Γεωργιάδης: Η κατάσταση με τα ράντζα στην Ελλάδα είναι καλύτερη από το παρελθόν

19:19 - 28/09/2024

«Δεν ξέρω πολλά συστήματα στην Ευρώπη που να μην έχουν ράντζα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στις «Εξελίξεις Τώρα» του MEGA

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης: Η κατάσταση με τα ράντζα στην Ελλάδα είναι καλύτερη από το παρελθόν

«Δεν ξέρω πολλά συστήματα στην Ευρώπη που να μην έχουν ράντζα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στις «Εξελίξεις Τώρα» του MEGA

Διαβάστε το στο tanea.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η κατάσταση με τα ράντζα στην Ελλάδα είναι καλύτερη από το παρελθόν»

Το ρεπορτάζ της εκπομπής  «Εξελίξεις Τώρα» με τη Νατάσα Γιάμαλη παρουσίασε μέσα από φωτογραφίες που έστειλαν πολίτες την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας. Ξεφτισμένοι τοίχοι. Μισοδιαλυμένα ταβάνια ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Χώροι γεμάτοι σκουπίδια. Μούχλα και βρωμιά. Αυτές είναι εικόνες που ήρθαν στα χέρια της εκπομπής για 4 νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, στην «καρδιά» της Αθήνας. Σε αυτό αναφέρθηκε ο καλεσμένος της δημοσιογράφου υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας: «Το ρεπορτάζ έδωσε και την απάντηση. Επειδή δεν είναι ωραίες εικόνες αυτές, η  κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός και εγώ έχουμε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα κτιριακής αναβάθμισης για να τα λύσουμε όλα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Τραμπ: Ανακοίνωσε τις νέες επιλογές αξιωματούχων για τον Λευκό Οίκο, τα υπουργεία και το κυβερνητικό έργο

Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Αντισυστημισμός, ο νέος κίνδυνος

Τι είναι τα ηλεκτρικά δίκτυα UHV και πως η Κίνα έγινε υπερδύναμη σε αυτά

Αμαλιάδα: «Την εγγονούλα μου την πήραν από τα χέρια της μαυρισμένη», λέει η γιαγιά του παιδού που σώθηκε

ΚΚΕ: Τίμησε τον Κώστα Βάρναλη με μια μεγάλη εκδήλωση-συναυλία

Αμαλιάδα: «Οι δικοί της με ρωτούσαν αν έκανε κακό στο παιδί», αποκαλύπτει η νονά του 2ου παιδιού της Ειρήνης