Βασάλος: Θα έπρεπε να είμαι ανώμαλος να έχω παράπονο που δεν με κάλεσε η Ευρυδίκη στον γάμο της

16:09 - 28/09/2024

«Με προβληματίζει πάρα πολύ ότι δεν κατάλαβαν ότι έκανα πραγματικά πλάκα» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αναφερόμενος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Με αφορμή τις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού, σήμερα (28.09.2024) στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε για το βίντεο που μίλησε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον γάμο της. Ο παρουσιαστής, αναφέρθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Βασάλος: Θα έπρεπε να είμαι ανώμαλος να έχω παράπονο που δεν με κάλεσε η Ευρυδίκη στον γάμο της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασάλος: Θα πρέπει να είμαι ανώμαλος να παραπονιέμαι που δεν με κάλεσε η Ευρυδίκη στο γάμο της

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν καλέστηκε στον γάμο της Ευρυδίκης με τον Γρηγόρη Μόργκαν και ξεκαθάρισε πως…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Βίκτορ Όρμπαν καλεί την Δύση να πάρει στα σοβαρά τις απειλές του Βλαντιμίρ Πούτιν

Τόνια Σωτηροπούλου: «Με τον Κωστή Μαραβέγια είμαστε διακριτικοί, ό,τι κάνουμε το κάνουμε μεταξύ μας»

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός live: Άσχημο ξεκίνημα για το «τριφύλλι»

Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Εύβοια

Χρήστος Μάστορας για την καταγωγή του: «Όλοι το ίδιο λούκι τραβήξαμε, μας φιλοξένησε μία οικογένεια στο Κουκάκι»

Νέα υπόθεση «Πελικό» στη Γαλλία: Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε αγνώστους