Γιαννακόπουλος για καταγγελία Αγγελόπουλων: «Ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, δεν υπάρχουν πλέον για εμένα»

15:19 - 28/09/2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με reel στο instagram, τόνισε πως Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήθελαν σε προσωπικό επίπεδο να μην μπορεί να πάει να τιμήσει τον πατέρα του, Παύλο Γιαννακόπουλο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιαννακόπουλος για καταγγελία Αγγελόπουλων: «Ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, δεν υπάρχουν πλέον για εμένα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με reel στο instagram, τόνισε πως Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήθελαν σε προσωπικό επίπεδο να μην μπορεί να πάει να τιμήσει τον πατέρα του, Παύλο Γιαννακόπουλο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Οι Αγγελόπουλοι δεν υπάρχουν πια για μένα"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ανάρτηση του στα social media σχολίασε το γεγονός πως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έστειλαν επιστολή για να μην παρεβρεθεί στο τουρνουά προς τιμήν του πατέρα του και τόνισε πως για εκείνον πλέον δεν υπάρχουν

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Μόρναρ Μπαρ - Παρτίζαν 78-105: Ξέσπασε η ομάδα του Ομπράντοβιτς

Γρηγόρης Κάστανος: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω γιατί ήταν ένα όνειρο, δείχνω πως αξίζω να είμαι στη Serie A»((vid)

Νήαρ Ηστ - Κόροιβος 72-77: Νίκη στο επεισοδιακό ματς και ύστερα από διακοπή 35 περίπου λεπτών

Μονακό - Λε Μαν 74-86: Απροσδόκητη εντός έδρας ήττα και νέα εγχώρια απώλεια

ΟΦΗ - Κηφισιά 0-3: Με MVP τον Ρανγκέλ πέρασε από την Κρήτη

Ο χωρισμός τον «αποτελείωσε»: 24χρονος πήρε τα... βουνά και μεταμορφώθηκε στο διπλάσιο της ηλικίας του