Μπαρτζώκας: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά»

23:10 - 27/09/2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με το Περιστέρι και την προετοιμασία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που καθορίζουν το rotation.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μπαρτζώκας πριν το Super Cup: Έτσι είναι όταν είσαι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά για δέκα μήνες

Ο Γιώργος Μπαρτώκας μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στην αρχή της σεζόν, παραμονές του ημιτελικού των Πειραιωτών με το Περιστέρι, για το Super Cup (28.09.2024, 20:45). Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το Super Cup, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις απουσίες των τραυματιών, Φαλ – Μιλουτίνοφ και εξήγησε ότι αυτή είναι ούτως ή ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Μπαρτζώκας πριν το Super Cup: Έτσι είναι όταν είσαι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά για δέκα μήνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μπαρτζώκας: «Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του Super Cup

Διαβάστε το στο in.gr

Μπαρτζώκας: Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά

Ο Ολυμπιακός είναι στη Ρόδο για το Σούπερ Καπ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε γενικά στο πώς δουλεύει η ομάδα για τη νέα σεζόν και στον προβληματισμό που πρέπει να υπάρχει καθημερινά. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι είχαν κατακτήσει πέρυσι το τρόπαιο, θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό του Σαββάτου (28/9) το Περιστέρι και ο προπονητής τους μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τη δουλειά που γίνεται. «Προσπαθούμε να χτίσουμε συνήθειες, να βάλουμε την φιλοσοφία μας στην ομάδα έχοντας νέα και παλιά πρόσωπα. Από την προετοιμασία λείπουν οι βασικοί μας σέντερ. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να προβληματίζεσαι κάθε μέρα, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά», είπε αρχικά ο Μπαρτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Βαγιαδολίδ - Μαγιόρκα 1-2: Απτόητοι οι Νησιώτες, πάτησαν τετράδα

Αποθέωση για τον Αργυρό στο θρυλικό Royal Albert Hall του Λονδίνου: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και αφιέρωσε τραγούδι στη Μαρινέλλα (vid)

Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεν 3-1: Ο Μπαρκολά υπέγραψε το τρίποντο των Παριζιάνων

Μίλαν - Λέτσε 3-0: Τριάρα... κορυφής οι Ροσονέρι (vid)

ΑΠΟΕΛ: Έρχεται με φόρα από την… εξωτερική ο Αλγκασίμ Μπα

Σπάνιο θέαμα: Τα σύννεφα mammatus εμφανίστηκαν στον ουρανό του Ηρακλείου