Βίντεο από την επίθεση του μαθητή σε διευθυντή σχολείου στο Ηράκλειο – «Μου είχε στήσει καρτέρι»

21:20 - 27/09/2024

Έντρομοι μαθητές ξεκίνησαν να τρέχουν μόλις είδαν τον διευθυντή του σχολείου τους να πέφτει στο έδαφος μετά από χτύπημα συμμαθητή τους. Όταν ο εκπαιδευτικός ενημέρωσε τον πατέρα του μαθητή για τη συμμετοχή του γιού του σε ομάδα καταληψιών που είχαν κλείσει το σχολείο που βρίσκεται στο Ηράκλειο. Ο μαθητής την επόμενη μέρα περίμενε τον διευθυντή έξω από το σχολείο και μόλις εκείνος αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του, τον χτύπησε και τον άφησε αιμόφυρτο στο έδαφος. «Ο μαθητής με περίμενε το πρωί έξω από το σχολείο. Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητό μου, που το πάρκαρα μπροστά, κινήθηκε απειλητικά προς εμένα, με έσπρωξε, με έριξε κάτω, μου έριξε γροθιά στο στόμα και στη μύτη», θα πει ο διευθυντ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σαν σήμερα 2 Νοεμβρίου: Γεννιέται ο Οδυσσέας Ελύτης, ο Νομπελίστας ποιητής που ύμνησε το ελληνικό φως και το Αιγαίο

Αταμάν: Είμαι ο πρωταθλητής προπονητής τα τελευταία 5-6 χρόνια και προσπαθούν να με κερδίσουν

Υγρό καθαρισμού και ασετόν με πάγο σε σφηνάκι – Τα ποτά «μπόμπες» που κυκλοφορούν τη νύχτα και τα προβλήματα που προκαλούν

Ετοιμάζει υπερήφανη πώληση στην ΑΕΚ ο Ριμπάλτα – Ομάδα της Premier για Έλληνα άσο

«Τα πήγαινε ο πατέρας τους σχολείο – Είναι σε κακή κατάσταση» λέει ο πρόεδρος των Ρομά για το νεκρό 5χρονο αγόρι στο Μαρκόπουλο

Μυτιλήνη: Ποινές φυλάκισης σε τέσσερα άτομα, για επεισόδια στη Θέρμη το 2020