Παλαιοχριστιανοί: Συνελήφθησαν για την αρπαγή του νεογέννητου από το νοσοκομείο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συνελήφθη ο «Παλαιοχριστιανός» για την αρπαγή του νεογέννητου παιδιού του - Δεν έδινε το μωρό στους αστυνομικούς
Ο «Παλιοχριστινός» Μανώλης συνελήφθη όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής (27/9/24), καθώς φέρεται να άρπαξε το νεογέννητο μωρό του από το μαιευτήριο, τις προηγούμενες ημέρες. Οι αρχές δεν άφηναν την οικογένεια να πάρει στο σπίτι το νεογέννητο κοριτσάκι καθώς έκριναν ότι δεν ζει σε συνθήκες κατάλληλες για ένα μωρό. Ο πατέρας φέρεται λοιπόν να ... Περισσότερα
To άρθρο Συνελήφθη ο «Παλαιοχριστιανός» για την αρπαγή του νεογέννητου παιδιού του - Δεν έδινε το μωρό στους αστυνομικούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠαλαιοχριστιανοί: Συνελήφθησαν για την αρπαγή του νεογέννητου από το νοσοκομείο
Μετά από έρευνες της Αστυνομίας, οι Παλαιοχριστιανοί εντοπίστηκαν σε σπίτι στην Κερατέα.
Διαβάστε το στο tanea.grΠαλαιοχριστιανοί: Συνελήφθησαν για την αρπαγή του βρέφους τους
Το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθη ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης και η σύζυγός του για την αρπαγή του νεογέννητου παιδιού τους από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα.
Διαβάστε το στο tovimaΣυνελήφθησαν οι παλαιοχριστιανοί για την αρπαγή του μωρού τους από το νοσοκομείο
Συνελήφθησαν για την αρπαγή του βρέφους τους από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» ο 45χρονος παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης και η σύζυγός του. Ο 45χρονος μαζί με τη σύζυγό του είχαν επισκεφθεί την Τρίτη το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου το βρέφος τους παρέμενε φρουρούμενο μετά από απόφαση κοινωνικής λειτουργού πως η οικογένεια δεν μπορεί να του εξασφαλίσει ασφαλή διαβίωση. Το βρέφος είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών του «Μητέρα», όμως ο 45χρονος μαζί με τη γυναίκα του είχαν καταφέρει να το αρπάξουν από το νοσοκομείο και να διαφύγουν. Το ζευγάρι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντοπίστηκε σε σπίτι στην Κερατέα.
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr