Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάνα ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall» - Δείτε το viral βίντεο με τον τραγουδιστή

17:27 - 27/09/2024

Ο τραγουδιστής είναι πλέον ένας από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν φιλοξενηθεί σε μία από τις σημαντικότερες αίθουσες συναυλιών του κόσμου 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Αργυρός: "Μάνα ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall" (Βίντεο)

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έγραψε ιστορία με τη συναυλία του στο εμβληματικό Royal Albert Hall στο Λονδίνο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάνα ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall» – Βίντεο από τη συγκινητική στιγμή

Ιστορία έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τη συναυλία του στο εμβληματικό Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Ερμηνεύοντας την επιτυχία του «Αθήνα μου», ο δημοφιλής τραγουδιστής αφιέρωσε επί σκηνής ένα ζεϊμπέκικο στη μητέρα του.  Mία σπουδαία βραδιά, από τις πιο δυνατές στιγμές της καριέρας του, έζησε το βράδυ της Πέμπτης (26.09.2024) ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς αποθεώθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάνα ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall» – Βίντεο από τη συγκινητική στιγμή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μάνα ο γιος σου χορεύει ζεϊμπέκικο στο Royal Albert Hall»

1

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

ΣΥΡΙΖΑ - Ακρίτα: Την Κυριακή ψηφίζω - Η επιλογή μου είναι ο Σωκράτης Φάμελλος

Μαρία Ναυπλιώτου: Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί κατάλαβα πως υπήρχαν αρνητικά κομμάτια μέσα μου

Ανοδικά ξανά οι τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου λόγω των γεωπολιτικών αναταραχών

Ένας φόρος τιμής στο μαύρο φόρεμα από την Adele

Εσείς θα πληρώνατε 344 δολάρια για έναν καφέ;

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Αναλυτικός οδηγός για την κάλπη της Κυριακής - Πού και πώς μπορείτε να ψηφίσετε