Σαββίδης σε Λουτσέσκου και παίκτες: «Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα της εποχής μου»!
15:11 - 27/09/2024
Ζουμ με όλη την ομάδα είχε ο Ιβάν Σαββίδης, με το μήνυμά του να έχει να κάνει τόσο με το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, όσο και με το ερχόμενο κόντρα στον Άρη.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαββίδης σε Λουτσέσκου και ποδοσφαιριστές: Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα της εποχής μου
Ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε μέσω zoom με τους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣαββίδης στους παίκτες: Αυτός είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ της εποχής μου
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη για το Europa League. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά τόνισε ότι στα 12 χρόνια που είναι στην ομάδα, η τωρινή ... Περισσότερα
To άρθρο Σαββίδης στους παίκτες: Αυτός είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ της εποχής μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit