Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για το βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας: «Δεν μπορώ να ακούω αηδίες περί ανθρωποφαγίας»

21:02 - 26/09/2024

Στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» βγήκε σήμερα τηλεφωνικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός απάντησε, μεταξύ άλλων, […] The post Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για το βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας: «Δεν μπορώ να ακούω αηδίες περί ανθρωποφαγίας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ζουγανέλης για τα βίντεο με τη λιποθυμία της Μαρινέλλας: Δεν καταρρέει κανένας μύθος έτσι, είναι ανθρώπινο

Ελπίζω και προσεύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα γιατί το αξίζει, πρόσθεσε ο καλλιτέχνης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Ζουγανέλης για τα βίντεο με τη λιποθυμία της Μαρινέλλας: Δεν καταρρέει κανένας μύθος έτσι, είναι ανθρώπινο

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη Μαρινέλλα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη Μαρινέλλα. Με αφορμή την περιπέτεια που περνάει η σπουδαία τραγουδίστρια με την υγεία της, αφού υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, ο καλλιτέχνης μίλησε για εκείνη στην εκπομπή «Πρωινό». «Θα μου επιτρέψετε πρώτα από όλα, να πω να γίνει καλά η Μαρινέλλα, όπως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Ζουγανέλης για τη διασπορά βίντεο με τη λιποθυμία της Μαρινέλλας: «Δεν καταρρέει κανένας μύθος έτσι, είναι ανθρώπινο»

Για τη σπουδαία Μαρινέλλα και τη γνωριμία τους μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης το πρωί της Πέμπτης To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης για τη διασπορά βίντεο με τη λιποθυμία της Μαρινέλλας: «Δεν καταρρέει κανένας μύθος έτσι, είναι ανθρώπινο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ξεσπά ο Λιάγκας για τα βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας: «Μην είμαστε υποκριτές, σε όλον τον κόσμο παίζουν αυτά»

Μήνυμα σε συγκεκριμένους αποδέκτες, ανθρώπους της τηλεόρασης έστειλε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της συζήτησης To άρθρο Ξεσπά ο Λιάγκας για τα βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας: «Μην είμαστε υποκριτές, σε όλον τον κόσμο παίζουν αυτά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»