Υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα τάσσεται η Νότια Κορέα

19:46 - 26/09/2024

Την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην πατρίδα τους, την Ελλάδα, συζήτησε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη με τον υπουργού Πολιτισμού της Δημοκρατίας της Νότιας Κορέας, Yu In-Chon. Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη υπέγραψε Μνημόνιο Κατανόησης Πολιτιστικής Συνεργασίας με τον υπουργό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού της Δημοκρατίας της Κορέας Yu In-Chon. Όπως ενημερώνει ανακοίνωση του ... Περισσότερα To άρθρο Υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα τάσσεται η Νότια Κορέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυπτά του Παρθενώνα: Υπέρ της επιστροφής τους στην Ελλάδα τάσσεται η Νότια Κορέα

Η Ελλάδα υπέγραψε Μνημόνιο Πολιτιστικής Συνεργασίας με τη Νότια Κορέα, η οποία δηλώνει σθεναρά υπέρ της επανένωσης των Γλυπτών του…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»