Μυστήριο με το θάνατο Πακιστανού μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα

19:09 - 26/09/2024

Συζητήσεις έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός Πακιστανού στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα, στις (21/9/24), ο οποίος μέσα σε μία εβδομάδα, είχε περάσει από συνολικά 5 αστυνομικά τμήματα (ΑΤ Ομονοίας, Πατησίων, Κολωνού και Ν.Ιωνίας). Σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Δασιστική Απειλή) σε αυτό το διάστημα (13/9 με 21/9) δεν είχε ... Περισσότερα To άρθρο Μυστήριο με το θάνατο Πακιστανού μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΣΟΚ για θάνατο μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Κάθε καθυστέρηση είναι ύποπτη

"Κάθε καθυστέρηση είναι ύποπτη. Κάθε επικοινωνιακή διαχείριση είναι απαράδεκτη", αναφέρει σε ανάρτηση του ο υπεύθυνος ΚΤΕ Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σε πορεία για τον θάνατο μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα

Πετροπόλεμος και χημικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε το στο in.gr

ΠΑΣΟΚ για θάνατο μετανάστη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Κάθε καθυστέρηση είναι ύποπτη

Ο υπεύθυνος Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει πως «περιμένουμε από όλες τις εμπλεκόμενες αρχές και την ελληνική δικαιοσύνη καθαρές απαντήσεις»

Διαβάστε το στο in.gr

ΕΔΕ για τον θάνατο αλλοδαπού κρατουμένου στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα

Σε εξέλιξη βρίσκεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση από την ΕΛΑΣ για τον θάνατο αλλοδαπού κρατουμένου στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα. Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, με το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να προχωρά στην έκδοση ανακοίνωσης για το περιστατικό. Αναλυτικά: «Με αφορμή δημοσιεύματα που αναπαράγονται στο διαδίκτυο σχετικά με θάνατο αλλοδαπού σε […] Το άρθρο ΕΔΕ για τον θάνατο αλλοδαπού κρατουμένου στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις μετα την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον θάνατο του μετανάστη στο ΑΤ Αγιου Παντελεήμονα

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)  για τις συνθήκες του θανάτου του Μουχαμάντ Καμράν Ασίκ, του 38χρονου μετανάστη πακιστανικής καταγωγής στο Αστυνομικό… Το άρθρο Περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις μετα την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον θάνατο του μετανάστη στο ΑΤ Αγιου Παντελεήμονα εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Νεκρός μετανάστης στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια. Συγγενείς του ανέφεραν, ωστόσο, πως είχε δεχτεί χτυπήματα από αστυνομικούς. Σε εξέλιξη εισαγγελική και πειθαρχική έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. The post Νεκρός μετανάστης στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Survivor: Σημερινοί νικητές οι Κίτρινοι – Στο στόχαστρο των Πράσινων η Εκατερίνα

«Η Μάγισσα»: Ο Σίλβιο μαθαίνει το ύποπτο παρελθόν του Τζουζέπε

Ολυμπιακός: Η λογομαχία Λαρεντζάκη – Μπράουν την ώρα του αγώνα, η άμεση αλλαγή τους και η selfie συμφιλίωσης

«Τσίριζα, έκλαιγα και αυτός με χτυπούσε», λέει η 13χρονη για τον βιασμό της στη Μυτιλήνη

Ο Λορέντζο Μπράουν MVP του Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, όλα όσα έκανε ο Αμερικανός γκαρντ στο ΟΑΚΑ

Grand Hotel: Ένα μυστικό αποκαλύπτεται και εμπλέξει τον Ρήγα στην εξαφάνιση της Βασιλικής