«Τσουνάμι» αγάπης στα social media για την Μαρινέλλα από τους συναδέλφους της - «Προσευχόμαστε για σένα αγαπημένη μου»

18:19 - 26/09/2024

Όλος ο καλλιτεχνικός χώρος από χθες το βράδυ (26.09.2024) στέλνει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στην Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την Μαρινέλλα, που έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου. Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, αναφέρει πως έπαθε εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία, η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά παραμένει ... Περισσότερα To άρθρο «Τσουνάμι» αγάπης στα social media για την Μαρινέλλα από τους συναδέλφους της - «Προσευχόμαστε για σένα αγαπημένη μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρινέλλα: Μηνύματα αγάπης στα social media από τους συναδέλφους της – «Προσευχόμαστε για σένα αγαπημένη μου»

Όλος ο καλλιτεχνικός χώρος από χθες το βράδυ στέλνει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαρινέλλα: «Χαμός» στα social media από τους συναδέλφους της – «Προσευχόμαστε για σένα αγαπημένη μου»

Όλος ο καλλιτεχνικός χώρος από χθες το βράδυ (26.09.2024) στέλνει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στην Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την Μαρινέλλα, που έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου.Όλος ο καλλιτεχνικός χώρος από χθες το βράδυ (26.09.2024) στέλνει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στην Κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την Μαρινέλλα, που έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο πάνω στην σκηνή του Ηρωδείου.Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, αναφέρει πως έπαθε εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία, η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά παραμένει κλινικά σταθερή. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Οδηγός μηχανής κάνει σούζες χωρίς κράνος και έχοντας αγκαλιά τον σκύλο του στην Αττική οδό

Νέα ανησυχία για την υγεία της Καμίλα - Δεν θα συνοδέψει απόψε τον Βασιλιά Κάρολο στο Royal Albert Hall

Λιονέλ Μέσι: «Μου λείπει η Βαρκελώνη, θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου – Υπερήφανος να βλέπω έτσι την Μπαρτσελόνα»

Ουκρανία: «Δεν θα υποχωρήσουμε από το Κουρσκ – Η ρωσική Αεροπορία έχει γίνει ιπτάμενο πυροβολικό»

Επιστρέφει ο εφιάλτης του εμπορικού ελλείμματος από την πίσω πόρτα της ανάκαμψης

Δημήτρης Ιτούδης: «Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη της Χάποελ Τελ Αβίβ και τους οπαδούς για την εμπιστοσύνη»