Ζωζώ Σαπουντζάκη για Μαρινέλλα: Εύχομαι το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η Μαρινέλλα είναι δυνατή και θα το ξεπεράσει
«Εύχομαι το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί», το μήνυμα της Ζωζώς στη Μαρινέλλα. Το δικό της μήνυμα στη Μαρινέλλα έστειλε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Λυπήθηκα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Είμαστε φίλοι. Τηλεφωνιόμαστε, μιλούσαμε, μου έλεγε τα νέα της, της έλεγα τα νέα μου, την αγαπώ ... Περισσότερα
To άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η Μαρινέλλα είναι δυνατή και θα το ξεπεράσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΖωζώ Σαπουντζάκη: Η Μαρινέλλα είναι δυνατή και θα το ξεπεράσει
«Εύχομαι το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί», το μήνυμα της Ζωζώς στη Μαρινέλλα.
«Εύχομαι το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί», το μήνυμα της Ζωζώς στη Μαρινέλλα. Το δικό της μήνυμα στη Μαρινέλλα έστειλε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Λυπήθηκα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Είμαστε φίλοι. Τηλεφωνιόμαστε, μιλούσαμε, μου έλεγε τα νέα της, της έλεγα τα νέα μου, την αγαπώ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖωζώ Σαπουντζάκη σε Μαρινέλλα: «Εύχομαι το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί»
Το δικό της μήνυμα στη Μαρινέλλα έστειλε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Λυπήθηκα πάρα […]
The post Ζωζώ Σαπουντζάκη σε Μαρινέλλα: «Εύχομαι το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr