Μαρινέλλα: Ο Χρήστος Μενιδιάτης στο ίδιο νοσοκομείο με την κορυφαία ερμηνεύτρια – «Την ξέρω από μικρό παιδί»

10:54 - 26/09/2024

Ο Χρήστος Μενιδιάτης γνωρίζει τη Μαρινέλλα από μικρό παιδί. Έτυχε να βρεθεί στο ίδιο νοσοκομείο με την κορυφαία ερμηνεύτρια, για προσωπικό του θέμα. Ο γνωστός τραγουδιστής σήμερα το πρωί (26-09-2024) βρέθηκε στο ίδιο ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η Μαρινέλλα για προσωπικούς του λόγους. Ο Χρήστος Μενιδιάτης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών. «Περιμένουμε, ... Περισσότερα To άρθρο Μαρινέλλα: Ο Χρήστος Μενιδιάτης στο ίδιο νοσοκομείο με την κορυφαία ερμηνεύτρια – «Την ξέρω από μικρό παιδί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μενιδιάτης: Συγκινημένος για την Μαρινέλλα – «Την ξέρω από μικρό παιδί»

Αγωνία για την υγεία της Μαρινέλλας μετά την στιγμή που χθες βράδυ (25/9) κατέρρευσε κατά τη To άρθρο Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μενιδιάτης: Συγκινημένος για την Μαρινέλλα – «Την ξέρω από μικρό παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στην Κω – Νότια του νησιού το επίκεντρο

ΑΕΚ και Ντράγκαν Σάκοτα κλήθηκαν σε απολογία από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ

«Πέφτανε καύτρες στα μαλλιά μας» - Σοκάρει η μαρτυρία 35χρονης από τη φωτιά που ξέσπασε σε μπαρ στο Παγκράτι

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,13% – Στα 65,92 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Οι ΥΠΕΞ της G7 καταδίκασαν την εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου Oreshnik – «Απερίσκεπτη η συμπεριφορά της Ρωσίας»

Nexi Greece: Σημαντική αύξηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην χώρα – Η συμβολή των τραπεζών