Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Της χρωστάω όλη μου την καριέρα, δήλωσε στις κάμερες πριν τη συναυλία

10:27 - 26/09/2024

Η κυρία Μαρινέλλα απαιτεί τον τεράστιο σεβασμό από όλους μας, τόνισε ο καλλιτέχνης λίγο πριν η τραγουδίστρια λιποθυμήσει επί σκηνής

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: "Της χρωστάω όλη μου την καριέρα", δήλωσε στις κάμερες πριν τη συναυλία

«Η κυρία Μαρινέλλα απαιτεί τον τεράστιο σεβασμό από όλους μας», τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος λίγο πριν η τραγουδίστρια λιποθυμήσει επί σκηνής - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: «Της οφείλω σχεδόν όλη μου την καριέρα»

Ο Τάκης Ζαχαράτος, με τον οποίο η Μαρινέλλα έχει στενή φιλία, βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία της σπουδαίας τραγουδίστριας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: «Της χρωστάω όλη μου την καριέρα»

Στη μεγάλη συναυλία που παραχώρησε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο παραβρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/9) ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο γνωστός […] The post Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: «Της χρωστάω όλη μου την καριέρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Άνγκελα Μέρκελ: Η ιστορία της ομοφυλόφιλης δημοσιογράφου που θα παρουσιάσει σήμερα τα απομνημονεύματα

Τότεναμ: Ο Βικάριο έπαιξε μία ώρα κόντρα στη Σίτι με σπασμένο αστράγαλο! - Δείτε βίντεο

BBC: Προ των πυλών ένας παγκόσμιος εμπορικός πόλεμος μετά τις δηλώσεις Τραμπ για τους δασμούς;

Drake: Κατηγορεί τη Universal και το Spotify ότι προωθούν το diss του Κέντρικ Λαμάρ «Not Like Us»

Champions League: Σλόβαν Μπρατισλάβας - Μίλαν και Σπάρτα Πράγας - Ατλέτικο Μαδρίτης στις 19:45

Η οικογένεια της Εύας Μέντες μεγάλωσε - Το νέο χνουδωτό μέλος της (βίντεο)