Εύη Βατίδου: «Δεν υπάρχουν άντρες ή εγώ είμαι περίεργη; Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου»
09:27 - 26/09/2024
Η Εύη Βατίδου σταμάτησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε σε ερωτήσεις για τα προσωπικά της. «Ο Θεός με έχει ορίσει να είμαι μόνη μου σε αυτή τη ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων. Με τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο, απάντησε η Εύη Βατίδου, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα προσωπικά της. Μετά από νυχτερινή έξοδο το βράδυ ... Περισσότερα
To άρθρο Εύη Βατίδου: «Δεν υπάρχουν άντρες ή εγώ είμαι περίεργη; Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Δεν υπάρχουν άντρες ή εγώ είμαι περίεργη;»: Η Εύη Βατίδου αναρωτιέται γιατί δεν έχει σχέση
Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Εύη Βατίδου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη ζωή της αυτή την περίοδο.
Διαβάστε το στο in.grΕύη Βατίδου: «Δεν υπάρχουν άντρες ή εγώ είμαι περίεργη; Δεν ξέρω»
Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε νυχτερινή της έξοδο το βράδυ της Τετάρτης (25/9). Το πρώην […]
The post Εύη Βατίδου: «Δεν υπάρχουν άντρες ή εγώ είμαι περίεργη; Δεν ξέρω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr