Οι στίχοι που τραγουδούσε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο πριν καταρρεύσει
23:57 - 25/09/2024
Η Μαρινέλλα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο και προκάλεσε σοκ στους χιλιάδες θεατές που την παρακολουθούσαν να τραγουδά. Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε πει μόλις δύο τραγούδια πριν καταρρεύσει και δευτερόλεπτα πριν τη σοκαριστική στιγμή τραγουδούσε «Τα λόγια είναι περιττά». Η Μαρινέλλα στο βίντεο φαίνεται να χάνει τις δυνάμεις της. Μόλις είχε προλάβει να ψελλίσει τους παρακάτω στίχους: «Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί;Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύτόσο πολύ να αγαπάμε».
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει
Η Μαρινέλλα δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής της μετά την κατάρρευση της στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της. Λίγα λεπτα πριν είχε συγκλονίσει. Η Μαρινέλλα εμφανίστηκε στο κάτω μέρος της σκηνής του Ηρωδείου και τραγούδησε ακαπέλα και χωρίς μικρόφωνο το τραγούδι «Καμιά φορά» κατά την έναρξη της συναυλίας. Τα φώτα είχαν χαμηλώσει ... Περισσότερα
To άρθρο Η συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΤα λόγια της Μαρινέλλας στο κοινό λίγο πριν καταρρεύσει στη σκηνή (vid)
Το βίντεο με τα όσα είπε η Μαρινέλλα πριν την κατάρρευσή της στο κοινό που βρέθηκε στο Ηρώδειο.
Διαβάστε το στο Gazzetta