Δημοσκόπηση Prorata: Η ΝΔ δέχεται «πίεση» από τα δεξιά – Προβάδισμα για Ανδρουλάκη, ντέρμπι στον ΣΥΡΙΖΑ

21:09 - 25/09/2024

Παραμένει το προβάδισμα της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση, ωστόσο, το κυβερνών κόμμα δέχεται μεγάλη πίεση από τα «δεξιά». Από την άλλη όπως προκύπτει ο Ανδρουλάκης προηγείται στις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ την ώρα που είναι ντέρμπι η ανάλογη διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην δημοσκόπηση της PRORATA για λογαριασμό της τηλεόρασης του ATTICA TV φαίνεται μια υποχώρηση ... Περισσότερα To άρθρο Δημοσκόπηση Prorata: Η ΝΔ δέχεται «πίεση» από τα δεξιά – Προβάδισμα για Ανδρουλάκη, ντέρμπι στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημοσκόπηση: Πίεση ΝΔ από τα δεξιά – Προβάδισμα Ανδρουλάκη, τι βλέπουν στο ΣΥΡΙΖΑ – Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα

Νέα πτώση στην πρόθεση ψήφου για την κυβέρνηση, δείχνει η δημοσκόπηση της Prorata - «Ναι» σε συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ λένε οι πολίτες

Διαβάστε το στο in.gr

Δημοσκόπηση: Πίεση ΝΔ από τα δεξιά – Προβάδισμα Ανδρουλάκη, τι βλέπουν στο ΣΥΡΙΖΑ – Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα

Νέα πτώση στην πρόθεση ψήφου για την κυβέρνηση, δείχνει η δημοσκόπηση της Prorata – «Ναι» σε συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ λένε οι πολίτες

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δημοσκόπηση Prorata: Προβάδισμα για Ανδρουλάκη, ντέρμπι στον ΣΥΡΙΖΑ - Η ΝΔ δέχεται «πίεση» από τα δεξιά

Παραμένει το προβάδισμα της ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση, ωστόσο, το κυβερνών κόμμα δέχεται μεγάλη πίεση από τα «δεξιά».

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός αύριο: Χιόνια και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα με σφοδρούς ανέμους ως 9 μποφόρ

Κώστας Μακεδόνας: «Στις “Τρεις Χάριτες” τα γυρίσματα ήταν σαν να είμαστε σε ένα πάρτι»

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω ερωτευτεί γυναίκες, περισσότερο απ’ ότι έχω ποθήσει άντρες»

«Συναγερμός» για την κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Εύβοια – Υποχρεωτικό να έχουν αλυσίδες οι οδηγοί στην Αττική

Μύθος ή πραγματικότητα: Τα κρασιά με μεταλλικό καπάκι (Screw Caps) αντί για φελλό είναι κατώτερης ποιότητας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Ο πατέρας μου έχει πιεστεί πάρα πολύ με το ατύχημα αλλά θα γίνει καλά»