Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τροφική δηλητηρίαση που έπαθε: "Παίρνω 10 φάρμακα, έχω περάσει πολύ δύσκολα"
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τροφική δηλητηρίαση που έπαθε: Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, κυκλοφορώ με μία σακούλα με 10 φάρμακα
Προσέχετε τι τρώτε και να μαγειρεύετε στο σπίτι, πρόσθεσε ο παρουσιαστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓρηγόρης Αρναούτογλου: Η δηλητηρίαση από σάντουιτς και τα φάρμακα για τη διατροφή
Τροφική δηλητηρίαση έπαθε ο γνωστός παρουσιαστής, εξαιτίας ενός σάντουιτς που έφαγε, το οποίο περιείχε άπλυτο λαχανικό.
Διαβάστε το στο in.grΓρηγόρης Αρναούτογλου για τη τροφική δηλητήριαση: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα»
Το μήνυμα που έδωσε ο Γρηγόρης ΑρναούτογλουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑρναούτογλου για την τροφική δηλητηρίαση: «Έχω τη σακούλα με τα φάρμακα μαζί – Έχω περάσει πολύ δύσκολα»
O Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κατάσταση της υγείας του μετά την τροφική δηλητηρίαση που έπαθε από άπλυτο λαχανικό, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2. Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε με την εκπομπή που παρουσιάζει και από την οποία απουσιάζει αυτό το διάστημα, ο παρουσιαστής περιέγραψε αναλυτικά τι συνέβη και παραδέχτηκε ότι έπασχε από φρικτούς πόνους. Ο παρουσιαστής τόνισε χαρακτηριστικά ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο όπως έχει ήδη δηλώσει δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του μαγαζιού: «Έχω τη σακούλα με τα φάρμακα μαζί. Παίρνω δέκα φάρμακα. Τι έχω περάσει… Πολύ δύσκολα παιδιά, προσέχετε τι τρώτε και να μαγειρεύετε στο σπίτι», πρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr