Ιωάννα Μάνδρου: «Εκτιμώ την Άννα Κανδύλη και δεν έχω καμία ανάμειξη στην απομάκρυνσή της από το Mega»

11:27 - 25/09/2024

Η Ιωάννα Μάνδρου φιλοξενήθηκε από την Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Buongiorno στο Mega και μίλησε για την απόφασή της, να αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον. Αναφέρθηκε και στην Άννα Κανδύλη που απολύθηκε. Η Ιωάννα Μάνδρου ανέλαβε τα ηνία στο δικαστικό ρεπορτάζ του Mega, με την Άννα Κανδύλη να αποτελεί παρελθόν από το κανάλι. Η έμπειρη δημοσιογράφος ρωτήθηκε ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Μάνδρου: «Εκτιμώ την Άννα Κανδύλη και δεν έχω καμία ανάμειξη στην απομάκρυνσή της από το Mega» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις

Δύο συλλήψεις στην Αθήνα για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 3,4 κιλά κοκαΐνης

Βελτιωμένα μεγέθη προβλέπει για το 2024 η Quest

Χρήστος Μάστορας: «Ένας Αλβανός κρύβει την καταγωγή του, γιατί έχει δεχτεί ρατσισμό»