Μάστιγα η βία ανηλίκων: Επιτέθηκαν σε 12χρονο με φαλτσέτα σε σχολείο στην Ερμιόνη, ραντεβού για ξύλο στη Μεταμόρφωση

10:36 - 25/09/2024

Δύο νέα άγρια σκηνικά  με bullying και ξυλοδαρμούς ανηλίκων στην Ερμιόνη και τη Μεταμόρφωση ήρθαν να προστεθούν στα όσα αδιανόητα συμβαίνουν καθημερινά με μαθητές. Στην περίπτωση της Ερμιόνης το θύμα ήταν μαθητής ηλικίας μόλις 12 ετών. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες (24/09/24) στις 11 το πρωί μέσα στο προαύλιο του σχολείου και οι δύο δράστες μαθητές ... Περισσότερα To άρθρο Μάστιγα η βία ανηλίκων: Επιτέθηκαν σε 12χρονο με φαλτσέτα σε σχολείο στην Ερμιόνη, ραντεβού για ξύλο στη Μεταμόρφωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ live για την 22η αγωνιστική στη Super League

Δημήτρης Μπάσης: Δεν έδωσα χρόνο στα παιδιά μου γιατί έλειπα πολύ για την δουλειά μου

Άρης – Πανιώνιος 80-72: Νέα νίκη για τους Θεσσαλονικείς και μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην Greek Basketball League