Διαμαντοπούλου σε Δούκα: Στο δήμο Αθηναίων υπάρχουν απόψεις που δεν είναι ΠΑΣΟΚ

23:36 - 24/09/2024

Κόντρα ανάμεσα στην Άννα Διαμαντοπούλου και τον Χάρη Δούκα για το μοντέλο συνεργασίας που ακολουθείται στον Δήμο Αθηναίων. «Ποιο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δήμο;», ρώτησε η Άννα Διαμαντοπούλου τον Χάρη Δούκα ο οποίος απάντησε πως «δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο, εγώ πάντα ήμουν ΠΑΣΟΚ» Συγκεκριμένα η κ. Διαμαντοπούλου ρώτησε: Στο ... Περισσότερα To άρθρο Διαμαντοπούλου σε Δούκα: Στο δήμο Αθηναίων υπάρχουν απόψεις που δεν είναι ΠΑΣΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διαμαντοπούλου σε Δούκα: "Στο δήμο Αθηναίων υπάρχουν απόψεις δικές σου, που δεν είναι ΠΑΣΟΚ"

"Ποιο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δήμο;", ρώτησε η Άννα Διαμαντοπούλου τον Χάρη Δούκα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Ειρήνη Μουρτζούκου σήμερα στο εδώλιο για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από μήνυση του συντρόφου της μητέρας της

Ρυθμίσεις οφειλών: Τρίμηνο «παράθυρο» σε στελέχη για να τακτοποιήσουν «κόκκινα» εταιρικά χρέη – Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο

Καιρός σήμερα: Βροχές στο Ιόνιο Στους 20 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος

Ο Έλον Μασκ δημοσιεύει τα στοιχεία δημοσίων υπαλλήλων που θέλει να διώξει: Φοβούνται για τη ζωή τους οι εργαζόμενοι

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν τα «γαλλικά» John και Άγγελος – Κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας οι Αετοί

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου