Αυτός είναι ο έφηβος με τα μεγαλύτερα άκρα: Δεν έβρισκε παπούτσια να αγοράσει και ίδρυσε ΜΚΟ για όσους έχουν τα ίδια προβλήματα

22:12 - 24/09/2024

Ο μόλις 16 ετών, Έρικ Κίλμπερν Τζούνιορ, ποδοσφαιριστής στο σχολείο του στο Μίσιγκαν, έσπασε όχι ένα αλλά δύο ρεκόρ και μπήκε στο Γκίνες ως ο έφηβος με τα μεγαλύτερα χέρια και πόδια! Ο Έρικ έχει ύψος 1,80 μ. και τα πόδια του έχουν μήκος μεγαλύτερο των 34 εκατοστών και φοράει 47 νούμερο παπούτσι. Τα χέρια του είναι 23 εκατοστά, όταν ο μέσος όρος στην ηλικία του είναι στα 18,7 εκατοστά. «Οι άνθρωποι συνήθως εκπλήσσονται και ταυτόχρονα αισθάνονται άνετα να αρχίσουν συζητήσεις μαζί μου για το μέγεθος των ποδιών και των χεριών μου. Είναι ένας τρόπος να γνωρίζω πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους» λέει ο νεαρός, μιλώντας στο Γκίνες για το ρεκόρ του. Ο Κίλμπερν, όπως αναφέρει η New York Post, δε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η κίνηση Ηλιόπουλου έξω από Καραϊσκάκη – «Διώχνει» 11αδάτο της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι!

Ταγιάνι: Δεν θα στείλουμε Ιταλούς στρατιώτες στην Ουκρανία

Με Προεδρικό Διάταγμα αυξάνονται κατά 600 οι θέσεις των ειδικών φρουρών

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι: Θέλει μόλις ένα γκολ για να φτάσει τα 100 στο Champions League

Δημήτρης Σκαρμούτσος σε Σκορδά – Ουγγαρέζο: «Θ’ ανοίξω το στόμα μου κι αν το κάνω, τελείωσε»

Συναγερμός για ένοπλο με καραμπίνα στην Ηλιούπολη – Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγό του