Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Το να έχεις καλύτερη εμφάνιση από μια άλλη κοπέλα δεν είναι βοηθητικό στη δουλειά μας»

18:01 - 24/09/2024

«Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα στην τηλεόραση από γυναίκες», λέει η Αλεξάνδρα Καϋμένου. Συνέντευξη στο «Πρωινό Σου Σου» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο έδωσε η Αλεξάνδρα Καϋμένου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην τηλεόραση, τη συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και τη Μαρία Αναστασοπούλου. «Η ενημέρωση φέτος στο Action 24 έχει άρωμα ... Περισσότερα To άρθρο Αλεξάνδρα Καϋμένου: «Το να έχεις καλύτερη εμφάνιση από μια άλλη κοπέλα δεν είναι βοηθητικό στη δουλειά μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παύλος Πολάκης: Αυτοί που μιλάνε για πραξικοπήματα έδωσαν την αξιωματική αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ

Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να αναθέσει το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ στην Κέλι Λέφλερ

Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Η Ουκρανία θα αναπτύξει την αντιαεροπορική της άμυνα για να αντιμετωπίσει νέους κινδύνους»

Αυτή είναι η άγρια συμμορία που «έγδυνε» σπίτια επιχειρηματιών και εφοπλιστών και άρπαζε μέχρι πανάκριβα ρολόγια Rolex και Cartier

Μάνος Νιφλής για την υιοθεσία του γιου του: «Είμαι ευτυχισμένος που η οικογένειά μου απέκτησε τρίτο μέλος»

Ο πρωταθλητής του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κρίθηκε ένοχος για βιασμό και ξυλοδαρμό