Κωνσταντόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Διασυρμός της πολιτικής – Αναιδείς όσοι επικαλούνται την ιστορία της Αριστεράς για να δικαιολογήσουν το ρεζίλι»

10:55 - 24/09/2024

Για «διασυρμό της πολιτικής» και «φαινόμενα διαλυτικά» έκανε λόγο ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού, αναφερόμενος στην εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Τρίτης (24.09.24) ο Νίκος Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι «τα μέλη που ψηφίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν χρωστάνε τίποτε για την εμπειρία που υφίστανται» κι αναφερόμενος στην εσωτερική ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: «Διασυρμός της πολιτικής – Αναιδείς όσοι επικαλούνται την ιστορία της Αριστεράς για να δικαιολογήσουν το ρεζίλι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντόπουλος: Αναιδείς όσοι επικαλούνται την ιστορία του Συνασπισμού για να δικαιολογήσουν αυτό το ρεζίλι

«Η ευθύνη είναι και της προηγούμενης ηγεσίας και της τωρινής ηγεσίας», είπε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η συμμορία των 9, το θρίλερ με τους πίνακες των 50 εκατομμυρίων και η θυρίδα στη Φρανκφούρτη – Ξεκινάει η δίκη για την υπόθεση μυστήριο

Βάνα Μπάρμπα για Απόστολο Γκλέτσο: Του είχαν ανοίξει τη μύτη και εμένα με έκρυβαν στα ψυγεία

Ρούμπιο: Πολύ νωρίς για συνομιλίες υψηλού επιπέδου ΗΠΑ – Ρωσίας για την Ουκρανία- «Να επιτευχθεί περισσότερη πρόοδος σε τεχνικό επίπεδο»

Ιωάννα Τούνη για αρνητικά σχόλια: Δεν ξέρω αν αυτό με νευριάζει ή με κάνει να νιώθω οίκτο

Γεωργία Σιακαβάρα: Ψωνίζω αβέρτα από πανηγύρια και λαϊκές, είμαι η καλύτερή τους πελάτισσα

Η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στα προημιτελικά του Basketball Champions League και ανακοινώνει Ρέιτζον Τάκερ