Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατάει ζωντανό και δυνατό η αθωότητά μου» λέει σε νέα του συνέντευξη

10:55 - 24/09/2024

Ο Δημήτρης Λιγνάδης επανέλαβε πως είναι αθώος και ευχήθηκε η δίκη του να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν, για να επιστρέψει στα καθήκοντά του, απαλλαγμένος από τα άγχη που του προκαλεί η υπόθεση. Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Θάνο Βάγιο έκανε δηλώσεις ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την αναβολή του Εφετείου, τόνισε ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Λιγνάδης: «Με κρατάει ζωντανό και δυνατό η αθωότητά μου» λέει σε νέα του συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Λιγνάδης: 'Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου, είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που βιώνω'

'Αυτό το διάστημα έχω κάνει όλη την προσωπική δουλειά που πρέπει να κάνω μέσα μου', ανέφερε ο Δημήτρης Λιγνάδης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρία Ελληνίδου: Με τόσα που έχω δει σε γάμους, το σκέφτομαι αν θα παντρευτώ

ΝΥΤ: Αχτίνα ελπίδας για την Ουκρανία μετά τη συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι στο Βατικανό

Η ΕΛΑΣ ερευνά «ροζ» καταγγελία για νεαρή αστυφύλακα – Η διπλή ζωή και τα ταξίδια στο Ντουμπάι

Νέα Φιλαδέλφεια: 12χρονος ξυλοφορτώθηκε άγρια από πέντε συμμαθητές του – «Προσπαθεί να το ξεπεράσει» λέει η μητέρα του

Βαθμολογία Super League: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έβαλαν «φωτιά» στα πλέι οφ για τη δεύτερη θέση

ΑΕΚ: Έντονες αποδοκιμασίες για την ήττα από τον Ολυμπιακό – Άδειασε το πέταλο των οργανωμένων μετά το 0-2