Σαλμάς: Δεν παραδίνω την έδρα μου - Ο Μητσοτάκης έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης

08:45 - 24/09/2024

Η πρώτη συνέντευξη ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, Μαριου Σαλμά, μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαλμάς: Δεν παραδίνω την έδρα μου – Όποιος έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης, κάνει λάθος

«Η έδρα είναι εντολή των πολιτών. Οι πολίτες είπαν ότι θέλω να εκφράζω τις ιδέες τους», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σαλμάς: Ο Μητσοτάκης έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης – Οι βουλευτές δεν θέλουν μασάζ

Ο Μάριος Σαλμάς αναφέρθηκε στον επεισοδιακό διάλογο που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την ΚΟ της ΝΔ. «Δεν παραδίνω την έδρα μου», διαμηνύει

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Τραυματίστηκε γυναίκα στην 8η ανάβαση Ελασσόνας - Αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί με εκλεκτή παρέα - Ποιοι είναι οι άλλοι τέσσερις που έκαναν χατ τρικ με την ΑΕΚ

Μεγάλη Βρετανία: Στο πνεύμα των Χριστουγέννων το κάστρο του Ουίνδσορ

Λαμπρινή Ρόρη για ΣΥΡΙΖΑ: "Ότι το κόμμα έχει καταφέρει να απαλλαγεί από τον Κασσελάκη βοηθάει να επανασυσπειρωθεί"

Bασίλης Σπανάκης από Πάτρα: Έρχεται νέο, ενιαίο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης ΤΑΠ και δημοτικών τελών

Εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ: Ικανοποίηση και χαμόγελα στο στρατηγείο του Σωκράτη Φάμελλου - Αγωνία για τα τελικά αποτελέσματα (Εικόνες)