Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η σύζυγός μου με γνώρισε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας μου»

18:27 - 23/09/2024

«Η Δέσποινα δεν με αντιμετώπισε ούτε μία στιγμή ως άρρωστο κι ούτε το αντιμετώπισα εγώ ότι είμαι ο άρρωστος που με φροντίζει», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Καλεσμένος στο Στούντιο 4, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23.09.2024) ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και τη γνωριμία με τη σύζυγό του. ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η σύζυγός μου με γνώρισε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η σύζυγός μου δεν με αντιμετώπισε ούτε μία στιγμή ως άρρωστο

Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ την αρρώστια ως αρρώστια, ήταν μία περιπέτεια που πέρασε, σχολίασε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

MasterChef: Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό – «Το πιάτο είναι ασύλληπτο»

Λούκα Κατσέλη: Δεν μου έκανε εντύπωση πως δεν με στήριξε το ΠΑΣΟΚ, το περίμενα

Champions League: Ρεάλ, μόνο εσύ τέτοια ανατροπή – «Λύγισε» την Σίτι στο Μάντσεστερ με 3-2 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Champions League τελικά: Ανατροπή – έπος από Ρεάλ στο Μάντσεστερ με 3-2

Καιρός: Τσουχτερό κρύο και βροχές την Τετάρτη – Χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι την Κυριακή

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Ο Λυκούργος αγνοεί το ρόλο της Αμαλίας στην υπόθεση της Αντιγόνης