Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η σύζυγός μου με γνώρισε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας μου»

18:27 - 23/09/2024

«Η Δέσποινα δεν με αντιμετώπισε ούτε μία στιγμή ως άρρωστο κι ούτε το αντιμετώπισα εγώ ότι είμαι ο άρρωστος που με φροντίζει», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Καλεσμένος στο Στούντιο 4, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23.09.2024) ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και τη γνωριμία με τη σύζυγό του. ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Η σύζυγός μου με γνώρισε όταν ξεκίνησε η περιπέτεια υγείας μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Η σύζυγός μου δεν με αντιμετώπισε ούτε μία στιγμή ως άρρωστο

Δεν αντιμετωπίσαμε ποτέ την αρρώστια ως αρρώστια, ήταν μία περιπέτεια που πέρασε, σχολίασε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε ξανά στην 6άρα της Μπενφίκα κόντρα στην AVS

Ρία Ελληνίδου: Με τόσα που έχω δει σε γάμους, το σκέφτομαι αν θα παντρευτώ

ΝΥΤ: Αχτίνα ελπίδας για την Ουκρανία μετά τη συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι στο Βατικανό

Η ΕΛΑΣ ερευνά «ροζ» καταγγελία για νεαρή αστυφύλακα – Η διπλή ζωή και τα ταξίδια στο Ντουμπάι

Νέα Φιλαδέλφεια: 12χρονος ξυλοφορτώθηκε άγρια από πέντε συμμαθητές του – «Προσπαθεί να το ξεπεράσει» λέει η μητέρα του

Βαθμολογία Super League: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έβαλαν «φωτιά» στα πλέι οφ για τη δεύτερη θέση