Από το Μανχάταν στην Τήνο – Η ιστορία της «μαγείρισσας – μαμάς» της Σχολής Καλών Τεχνών
17:21 - 23/09/2024
Από το Μανχάταν στην Αθήνα και από εκεί στη γενέτειρά της στο χωριό Πάνορμος της Τήνου και κάθε πρωί στις 8 ακριβώς στο μαγειρείο της Σχολής Καλών Τεχνών που βρίσκεται στον Πύργο. Ετοιμάζει μαμαδίστικα φαγητά και γλυκά για τους σπουδαστές της Σχολής, που συντηρεί το Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης και το κάνει με την καρδιά της. Το Newsbeast μίλησε με τη Σταμάτα Κολιού για τα καλοκαίρια και τους χειμώνες στην Τήνο «που δεν είναι μελαγχολικοί», αλλά και για τη ζωή της στο Μανχάταν όταν σέρβιρε φαγητό και καφέ σε στελέχη εταιρειών, αλλά και σε εργάτες, στο coffee car που διατηρούσε. – Κυρία Σταμάτα, να ξεκινήσουμε την κουβέντα μας και να μας πείτε για τα χρόνια στην Αμερική Ήμουν πολύ μικρή ότ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr