Αφγανιστάν: Οι δρακόντειοι νόμοι των Ταλιμπάν «αγγίζουν» πλέον και τους άνδρες - «Αφήστε γένια, μην φοράτε τζιν, μην κοιτάτε άλλες γυναίκες»

13:45 - 22/09/2024

Καθώς η δύναμη της «αστυνομίας ηθών» στο Αφγανιστάν ενισχύεται, αυξάνονται και οι περιορισμοί των ατομικών ελευθεριών - «Μήπως έπρεπε να είχαμε μιλήσει νωρίτερα;» αναρωτιούνται οι άνδρες στην πρωτεύουσα, Καμπούλ

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν τώρα επιβάλλουν νόμους και στους άνδρες - "Αφήστε γένια, μην κοιτάτε άλλες γυναίκες"

Οι άνδρες πρέπει να αφήνουν γενειάδα σε μήκος μιας γροθιάς, σύμφωνα με τους νέους νόμους

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν νόμους και στους άνδρες στο Αφγανιστάν - «Αφήστε γένια, μην κοιτάτε άλλες γυναίκες»

Σε επιβολή κανόνων που αφορούν και στους άνδρες στο Αφγανιστάν, προχώρησαν οι Ταλιμπάν, την ώρα, μάλιστα, που αυστηροποιούν τους νόμους για τα δικαιώματα των γυναικών. Οι γυναίκες στο Αφγανιστάν αντιμετώπισαν μία επίθεση ολοένα και αυστηρότερων περιορισμών στην προσωπική τους ελευθερία, με την επιβολή κανόνων που αφορούν, μεταξύ άλλων, στο ντύσιμό τους από τότε που οι ... Περισσότερα To άρθρο Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν νόμους και στους άνδρες στο Αφγανιστάν - «Αφήστε γένια, μην κοιτάτε άλλες γυναίκες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αφγανιστάν: Οι δρακόντειοι νόμοι των Ταλιμπάν «αγγίζουν» πλέον και τους άνδρες - «Αφήστε γένια, μην φοράτε τζιν, μην κοιτάτε άλλες γυναίκες»

Καθώς η δύναμη της «αστυνομίας ηθών» στο Αφγανιστάν ενισχύεται, αυξάνονται και οι περιορισμοί των ατομικών ελευθεριών - «Μήπως έπρεπε να είχαμε μιλήσει νωρίτερα;» αναρωτιούνται οι άνδρες στην πρωτεύουσα, Καμπούλ

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μώραλης για ποινική δίωξη: Η κλήση μου σε απολογία αντιμάχεται ματαίως την προσήλωσή μου στη νομιμότητα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ποινική δίωξη κατά της διοίκησης

Σερ για τον χωρισμό της στο παρελθόν από τον Γκρεγκ Άλμαν: Ήμουν κουρασμένη να επαναλαμβάνω τον ίδιο κύκλο

«Δεξί χέρι» του Ρόμπερτ Κένεντι στην υγεία βάζει ο Τραμπ τον τηλεγιατρό Μεχμέτ Οζ

Παναγιώτης Πετράκης: Κινδύνεψα να πνιγώ δύο φορές πάνω στη σκηνή

Ίντερ Μαϊάμι: Τέλος ο Τάτα Μαρτίνο, με νέο προπονητή το 2025 η ομάδα του Μέσι