Βασίλης Χαλακατεβάκης: Το παιδί μας ήταν η ολοκλήρωση μιας μεγάλης αγάπης και μιας οικογένειας

08:18 - 22/09/2024

“Είμαι ευτυχισμένος και πιο ολοκληρωμένος από ποτέ” εξομολογήθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Στην απόφαση να γίνει πατέρας σε μεγάλη ηλικία, μιας και έγιναν για πρώτη φορά γονείς με την εκλεκτή της καρδιάς του, αναφέρθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.  Υπήρξαν ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Χαλακατεβάκης: Το παιδί μας ήταν η ολοκλήρωση μιας μεγάλης αγάπης και μιας οικογένειας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός – Τσατραφύλλιας: Θυελλώδεις άνεμοι που θα ξεπεράσουν τα 100 km/h σε Αττική κι άλλες 5 περιοχές μέχρι την Πρωτομαγιά – «Καμπανάκι» για σοβαρά προβλήματα

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει τη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Εννοείται ότι θα πήγαινα σαν παίκτρια στο “First dates”, αν δεν ήμουν παντρεμένη»

Ρωσία: «Περιμένουμε σήμα από την Ουκρανία για απευθείας διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου»

Άρης Μουγκοπέτρος: Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του φίλου που του έδωσε την κροτίδα

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις, ούτε να μιλάω για μένα»