Συναγερμός στο Γαλάτσι: Εξαφανίστηκε 13χρονος - Ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

19:19 - 21/09/2024

Ο Κωνσταντίνος Γ., 13 ετών, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ύψος 1,64 μ. και είναι 55 κιλά

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας από την Καλλιθέα - Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Βρέθηκε η 17χρονη Μαρία Μ. σήμερα (22.09.2024) εννέα μέρες μετά την δήλωση της εξαφάνισής της, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελο του Παιδιού, η περιπέτεια της Μαρίας Μ., 17 ετών, έληξε σήμερα, καθώς επέστρεψε στον χώρο παιδικής προστασίας όπου διαμένει και λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται. Η εξαφάνισή της ... Περισσότερα To άρθρο Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 17χρονης Μαρίας από την Καλλιθέα - Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συναγερμός στο Χαϊδάρι για την εξαφάνιση 33χρονου - Σε κίνδυνο η ζωή του

Συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό 33χρονου αγνοούμενου από την περιοχή του Χαϊδαρίου Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Τέμπη: Μαντζουράνης για πόρισμα Καρώνη: "Αόριστη και ασαφής υπόθεση" για την πυρόσφαιρα

Νομική Σχολή: Ο 25χρονος φερόμενος ως πρωτεργάτης της επίθεσης και η φοιτήτρια "Δούρειος Ίππος"

Serie A: Οπαδός της Αταλάντα έβαλε γκολ στον τερματοφύλακα της Ρόμα και τον χλεύασε

Eurovision 2025: Ο Άρης Δαβαράκης σχολιάζει την εμφάνιση της Klavdia- "Χάθηκε ένα απλό φορεματάκι και φακοί επαφής;"

Λούκας Γιώρκας για την συμμετοχή του στην Eurovision: "Έλεγαν ότι δεν θα περάσουμε τον ημιτελικό - Τους διαψεύσαμε"

Παρθένα Χοροζίδου: "Στον έρωτα έχω φάει τα μούτρα μου - Είμαι κότα σε κάποια πράγματα"