Νίκος Ορφανός για Μάρκο Σεφερλή: «Έχει μια αφέλεια σε αυτά που κάνει, είναι εντελώς υπερεαλιστικά»

19:01 - 21/09/2024

«Δεν έχω δει τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, δεν ξέρω. Ο Μάρκος είναι όμως ένας καλλιτέχνης ο οποίος γελοιοποιεί και τον ίδιο του τον εαυτό», είπε ο Νίκος Ορφανός. Στην νέα εκπομπή «Weekenders» έδωσε συνέντευξη σήμερα το πρωί (21.09.2024) ο Νίκος Ορφανός και μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και το αν θα πρέπει να υπάρχουν ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Ορφανός για Μάρκο Σεφερλή: «Έχει μια αφέλεια σε αυτά που κάνει, είναι εντελώς υπερεαλιστικά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Οι αμοιβές όσων εργαστούν την περίοδο των εορτών

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Ανέβηκε στην κορυφή με τεράστιο «διπλό» και γκολ νίκης στις καθυστερήσεις

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει «βαριά μελαγχολία» επειδή «λένε κακά πράγματα για το χορό μου»

Οι πρώτες συναντήσεις της συζύγου του αστυνομικού της Βουλής με τις τρεις κόρες της – Αλλαγή στάσης από τον 14χρονο γιο της

Συρία: Τουρκικά drones έπληξαν στόχους βορειοανατολικά της χώρας – Τουλάχιστον 5 νεκροί

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Άγιο Όρος με τους γιους του – Το προσκύνημα, το «Πιστεύω» και η μυσταγωγία που έζησε