Επίθεση Πέτρου Παππά στην Όλγα Γεροβασίλη: «Με ποια ιδιότητα αποφαίνεται ποιος θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα;»

22:46 - 20/09/2024

Μετά τη συνέντευξη της Όλγας Γεροβασίλη το βράδυ της Παρασκευής (20/9/24) κατά την οποία μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Πέτρος Παππάς έκανε ανάρτηση κάνοντας το δικό του σχόλιο για τις εξελίξεις. Η Όλγα Γεροβασίλη είπε νωρίτερα πως κατά τη δική της άποψη, ο Στέφανος Κασσελάκης δε θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα και πως ... Περισσότερα To άρθρο Επίθεση Πέτρου Παππά στην Όλγα Γεροβασίλη: «Με ποια ιδιότητα αποφαίνεται ποιος θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση του Πέτρου Παππά στην Όλγα Γεροβασίλη: «Με ποια ακριβώς ιδιότητα αποφαίνεται για το ποιος θα έχει δεύτερη ευκαιρία στην χώρα»

Την αντίδραση του Πέτρου Παππά προκάλεσε η συνέντευξη της Όλγας Γεροβασίλη το βράδυ της Παρασκευής 20/9 όταν η βουλευτής Άρτας είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη πως «δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στη χώρα». Λίγο αργότερα ο Πέτρος Παππάς σήκωσε το γάντι και με ανάρτησή του στα social media αναρωτήθηκε με ποια ιδιότητα η Όλα Γεροβασίλη μπορεί να αποφαίνεται για το ποιος θα έχει και ποιος δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στην χώρα. «Η κυρία Γεροβασίλη με ποια ακριβώς ιδιότητα αποφαίνεται για το ποιος θα έχει και ποιος δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στην χώρα; Θα του αφαιρέσει την ιθαγένεια δηλαδή; Είναι να απορεί κανείς», έγραψε.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φραγκίσκος Αλβέρτης: Μας έχει δώσει πολλή αγάπη, πολλή φροντίδα και πολλή σιγουριά, οπότε είναι χρέος μας να τον τιμάμε πάντα»

Γιορτή υιοθεσίας σκύλων την Κυριακή στον Άλιμο

Ο Τάσος αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor - Ανατροπή στο πρώτο συμβούλιο του νησιού

Euroleague: Ενδιαφέρον από funds της Σαουδικής Αραβίας, των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας για τις μετοχές της διοργάνωσης»

Εξάρθρωση σπείρας για διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο - Τρεις συλλήψεις

Ο Μαξ Φερστάπεν τιμωρήθηκε με κοινωνική εργασία επειδή έβρισε σε συνέντευξη Τύπου της Formula 1