Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχω πάρει πολλά πράγματα από τον γιο μου»

20:28 - 20/09/2024

«Ο Αναστάσης φαίνεται λίγο… πονηρόφατσα» δήλωσε με χιούμορ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος μίλησε για τον γιο του. Με τα πιο τρυφερά λόγια μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τον γιο του Αναστάση στο «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογήθηκε πως «σίγουρα έχω πάρει πολλά ... Περισσότερα To άρθρο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχω πάρει πολλά πράγματα από τον γιο μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ποινική δίωξη για εμπρησμό από αμέλεια στον σερβιτόρο του μπαρ στο Παγκράτι που λαμπάδιασε από τούρτα με βεγγαλικό

Βρεττός στο One on One: «Έκανα high five με τον Χάρο, αλλά ο Θεός μου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία»

Η αστροναύτης Emily Calandrelli έγινε η 100ή γυναίκα στο διάστημα – Η σεξιστική επίθεση και η απάντησή της

Στις επιχειρήσεις που πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και έχουν σωστούς μετρητές η κρατική επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος το Δεκέμβριο

Αμετανόητη η Μέρκελ: «Απέτρεψα να ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία νωρίτερα» - Ανησυχεί με τις πυρηνικές απειλές του Πούτιν

Intracom Telecom: Επενδύει 45 εκατ. ευρώ σε νέα μονάδα παραγωγής στην Κοζάνη