Ζωή Κρονάκη: Δεν ξέρω αν είμαι η κατάλληλη για να παρουσιάσω τη βραδιά του τελικού της Eurovision

19:00 - 20/09/2024

Αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι, πρόσθεσε η δημοσιογράφος

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωή Κρονάκη: Δεν ξέρω αν είμαι κατάλληλη για να παρουσιάσω τον ελληνικό τελικό της Eurovision

«Ο ανοιχτός εθνικός τελικός για την Eurovision είναι μια απόφαση της ΕΡΤ, εννοείται ότι είναι σεβαστή και νομίζω ότι είναι και αυτό που θέλει ο κόσμος» ανέφερε η Ζωή Κρονάκη. Η Ζωή Κρονάκη παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο και μίλησε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που θα ... Περισσότερα To άρθρο Ζωή Κρονάκη: Δεν ξέρω αν είμαι κατάλληλη για να παρουσιάσω τον ελληνικό τελικό της Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Financial Times: Η Ρωσία στέλνει μισθοφόρους από την Υεμένη στα μέτωπα στην Ουκρανία με βοήθεια των Χούθι

Ο υποψήφιος της κεντροαριστερής αντιπολίτευσης αναδεικνύεται νικητής των εκλογών στην Ουρουγουάη

ΗΠΑ για τον φόνο Ισραηλινού ραβίνου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: «φρικιαστικό έγκλημα»

Τουλάχιστον 10 ρωσικά dones κατευθύνονται προς το Κίεβο, κλειστός ο κεντρικός δρόμος - Βίντεο

Νέα Αριστερά: Τα σενάρια περί επιστροφής ή συνεργασίας είναι ευφάνταστα και εκτός τόπου και χρόνου

Φωτιά σε μπαρ στο Παγκράτι από τούρτα γενεθλίων - Δείτε βίντεο