Η κόρη του Zayn Malik και της Gigi Hadid έγινε 4 ετών: Τα ξεχωριστά «χρόνια πολλά» και το πάρτι γενεθλίων

17:19 - 20/09/2024

Η μικρή Khai, κόρη του τραγουδιστή Zayn Malik και του γνωστού μοντέλου Gigi Hadid, έγινε 4 ετών και οι γονείς της τής ευχήθηκαν με τρυφερές αναρτήσεις στα social media. Η Gigi Hadid διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων για την μικρή της πριγκίπισσα το οποίο είχε θέμα το Star Wars με πρωταγωνιστή τον baby Yoda. Με ... Περισσότερα To άρθρο Η κόρη του Zayn Malik και της Gigi Hadid έγινε 4 ετών: Τα ξεχωριστά «χρόνια πολλά» και το πάρτι γενεθλίων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σταμάτης Γονίδης για τα γενέθλια της μικρότερης κόρης του: «Στερνοπούλι μου, σε αγαπώ πολύ»

Ρεκόρ στις τιμές του ασιατικού LNG για το 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Χεόρχινα Ροντρίγκες παρουσίασε το νέο υπερπολυτελές σπίτι τους στο Ντουμπάι

Διαμαντής Καραναστάσης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που μας χωρίζουν

«Θα εγγυηθώ στον Νετανιάχου ότι δεν θα εφαρμόσουμε το ένταλμα σύλληψής του» λέει ο Όρμπαν

Νίκος Βουρλιώτης: Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να έχω συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει με τις δηλώσεις