Ολλανδία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι – Ο δράστης φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»

06:55 - 20/09/2024

Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε δεύτερο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τη νύχτα της Πέμπτης (19.9.24), όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Συνελήφθη ύποπτος, και αυτός σοβαρά τραυματισμένος, που διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ολλανδικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NOS, αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο ύποπτος φώναξε «Αλλάχου Άκμπαρ» κατά τη διάρκεια της επίθεσης. ... Περισσότερα To άρθρο Ολλανδία: Ένας νεκρός από επίθεση με μαχαίρι – Ο δράστης φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Άμπερ Χερντ: Γέννησε δίδυμα και μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία τους – «Η καρδιά μου ξεχειλίζει από χαρά»

Βαθαίνει το γεωπολιτικό ρήγμα Ρωσίας και Δύσης μετά το «τελεσίγραφο» για την Ουκρανία: Διπλωματία με χαρτομάντιλα και θεωρίες κοκαΐνης

Άρης Μουγκοπέτρος: Ζω από θαύμα και έχω εφιάλτες – Δεν θέλω ούτε να δω ζωγραφιστό τον «φίλο» που μου έδωσε την κροτίδα

Κηφισός: Μποτιλιάρισμα 10 χλμ στο ρεύμα προς Πειραιά λόγω δύο τροχαίων

Θαυμάστρια του Φώτη Ιωαννίδη ήρθε από το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός αλλά ο Έλληνας επιθετικός ήταν εκτός αποστολής

H Μισέλ Γιο φοράει χειρουργική στολή για την ταινία «The Surgeon» που έρχεται στη μεγάλη οθόνη