Κυριάκος Μητσοτάκης για Προσφυγικό: Δεν θα ανεχτούμε καμία παράνομη είσοδο στην Ελλάδα

16:57 - 28/02/2020

Με μία ανάρτηση στο twitter στα αγγλικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ένα σαφές σκληρό....

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μητσοτάκης ξεκαθαρίζει: Δεν θα ανεχτούμε καμία παράνομη είσοδο στην Ελλάδα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μήνυμα Μητσοτάκη: Δεν θα ανεχθούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα στέλνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να αναχθεί παράνομες εισόδους και να υποστεί τις συνέπειες των αποφάσεων άλλων στη Συρία.

Διαβάστε το στο tovima

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχθούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα

«Σημαντικός αριθμός μεταναστών και προσφύγων έχει συγκεντρωθεί σε μεγάλες ομάδες στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα και έχουν προσπαθήσει να εισέλθουν παράνομα στη χώρα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχθούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα

«Σημαντικός αριθμός μεταναστών και προσφύγων έχει συγκεντρωθεί σε μεγάλες ομάδες στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα και έχουν προσπαθήσει να εισέλθουν παράνομα στη χώρα. Θέλω να είμαι σαφής: δεν θα ανεχθούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα. Αυξάνουμε την ασφάλεια στα σύνορα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Μήνυμα πρωθυπουργού: Δεν θα ανεχθούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα

«Σημαντικός αριθμός μεταναστών και προσφύγων έχει συγκεντρωθεί σε μεγάλες ομάδες στα ελληνοτουρκικά χερσαία σύνορα και έχουν προσπαθήσει να εισέλθουν παράνομα στη χώρα. Θέλω να είμαι σαφής: δεν θα ανεχθούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα. Αυξάνουμε την ασφάλεια στα σύνορα», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Προσθέτει, ότι «η Ελλάδα δεν φέρει καμία www.ert.gr

Διαβάστε το στο ert.gr

Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα

Με ανάρτησή του στο Twitter -και μάλιστα στα αγγλικά- ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί παράνομες εισόδους στη χώρα. The post Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτούμε παράνομες εισόδους στην Ελλάδα appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πληρώνει τη ρήτρα για τον… νέο Βιλένα ο ΠΑΟΚ – Αρπάζει και πρώην Έλληνα της ΑΕΚ!

Πτώμα βρέθηκεσε τροχό αεροσκάφους της United Airlines μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Χαβάης

Πόλη – φάντασμα η Αθήνα ανήμερα των Χριστουγέννων -Δείτε φωτογραφίες

Υπόθεση υποθαλάσσιας δολιοφθοράς καταγγέλλει ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας

Πού απαιτούνται αλυσίδες στους δρόμους της Αχαϊας και σε ποια σημεία είχαμε κατολισθήσεις

Οδηγός στο Λονδίνο έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζοδρόμιο – Τέσσερις τραυματίες, ο ένας σοβαρά