Survivor: «Άρχισαν τα όργανα» στους πράσινους – «Στήνει αυτί και έχει πονηριά, δεν μας ξεγελάς αγάπη μου»

00:47 - 20/09/2024

«Άναψαν τα αίματα» στην ομάδα των πράσινων στο Survivor με τον Απόστολο Μιχαήλ να ξεσπά κατά της Αγγελικής λέγοντας ότι «κρυφακούει για να έχει το προβάδισμα». «Μετά από περίπου μία εβδομάδα μπορώ να διακρίνω με ποια άτομα είμαι εντελώς άσπρο μαύρο κι ένα από αυτά είναι η Αγγελική. Δεν ταιριάζουμε καθόλου γιατί συνεχώς πετά κακίες, θα με διακόψει […] χωρίς να ακούσει καν τι έχω να πω. Επίσης, είναι ισχυρογνώμων, πάντα έχει δίκιο και θα ρολάρει και τα μάτια… Είναι βέβαιη πάντα για την άποψή της και το χειρότερο είναι ότι κρυφακούει. Είναι ποτέ δυνατόν ένας ενήλικας να κάθεται και να στήνει αυτί προκειμένου να έχει το προβάδισμα;» αναρωτήθηκε ο παίκτης του Survivor. «Αυτή η πονη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor – Πήγε στην κάμερα και «έβγαλε το φτυάρι»: «Στήνει αυτή και έχει πονηριά, δεν μας ξεγελάς αγάπη μου»

Το άχτι του για τη συμπαίκτριά του Αγγελική έβγαλε ο Απόστολος Μιχαήλ στο Survivor, αναφέροντας πως δεν ταιριάζει μαζί της […] The post Survivor – Πήγε στην κάμερα και «έβγαλε το φτυάρι»: «Στήνει αυτή και έχει πονηριά, δεν μας ξεγελάς αγάπη μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Προηγούνται Σωκράτης Φάμελλος με 49% και Παύλος Πολάκης με 44% – Τα πρώτα αποτελέσματα

Τουλάχιστον 84 νεκροί μέσα σε μία ημέρα από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο

Νέες απειλές από την Τεχεράνη: Ετοιμαζόμαστε να απαντήσουμε στο Ισραήλ

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Κίτρινη κάρτα στον… γιατρό των «πράσινων» για καθυστερήσεις

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το υπουργικό συμβούλιο

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται 16χρονος – Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ