Λύγισε η Λένα Μαντά για την απώλεια του συζύγου της: «Μου λείπει το χέρι που με κρατούσε»

20:46 - 19/09/2024

Τον σύντροφο της ζωής της, τον σύζυγο της Γιώργο με τον οποίο ήταν μαζί για 41 χρόνια έχασε το φετινό καλοκαίρι η Λένα Μαντά. Η Λένα Μαντά, μίλησε σήμερα (19.09.2024) στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον τρόπο που διαχειρίζεται την απώλειά του. «Τον Γιώργο τον κρατήσαμε στη ζωή γύρω στα 8 ... Περισσότερα To άρθρο Λύγισε η Λένα Μαντά για την απώλεια του συζύγου της: «Μου λείπει το χέρι που με κρατούσε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έσπασε» στον αέρα η Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Κοιμήθηκα από το πρώτο βράδυ στο κρεβάτι μας»

Τη Λένα Μαντά υποδέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Πέμπτης (19/9). Η επιτυχημένη συγγραφέας άνοιξε την καρδιά της στην […] The post «Έσπασε» στον αέρα η Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Κοιμήθηκα από το πρώτο βράδυ στο κρεβάτι μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Λένα Μαντά: Λύγισε on air για τον θάνατο του συζύγου της – «Μου λείπει το χέρι που με κρατούσε»

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Το Ισραήλ «χτύπησε» φυλάκιο στα σύνορα του Λιβάνου με τη Συρία - Καταστράφηκαν δομές ανθρωπιστικής βοήθειας

ΣΥΡΙΖΑ: «Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα παρά τις μεθοδεύσεις» – Οι διαρροές για τα αποτελέσματα εκλογής συνέδρων

Καρδίτσα – Κολοσσός 98-73: Οι Θεσσαλοί πήραν την πρώτη τους φετινή νίκη στη Greek Basketball League

Championship: Γκολ σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή να χρησιμοποιεί το χέρι του για να σκοράρει

Άρης – Περιστέρι 77-71: Τρίτη σερί νίκη στη Greek Basketball League με κορυφαίο τον Ντε Τζούλιους

Έκτορας Μποτρίνι: «Αλίμονο αν λογοκρίνουμε τη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή, θα πάμε σε άλλες εποχές»