Λύγισε η Λένα Μαντά για την απώλεια του συζύγου της: «Μου λείπει το χέρι που με κρατούσε»
20:46 - 19/09/2024
Τον σύντροφο της ζωής της, τον σύζυγο της Γιώργο με τον οποίο ήταν μαζί για 41 χρόνια έχασε το φετινό καλοκαίρι η Λένα Μαντά. Η Λένα Μαντά, μίλησε σήμερα (19.09.2024) στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον τρόπο που διαχειρίζεται την απώλειά του. «Τον Γιώργο τον κρατήσαμε στη ζωή γύρω στα 8 ... Περισσότερα
To άρθρο Λύγισε η Λένα Μαντά για την απώλεια του συζύγου της: «Μου λείπει το χέρι που με κρατούσε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Έσπασε» στον αέρα η Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Κοιμήθηκα από το πρώτο βράδυ στο κρεβάτι μας»
Τη Λένα Μαντά υποδέχθηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Πέμπτης (19/9). Η επιτυχημένη συγγραφέας άνοιξε την καρδιά της στην […]
The post «Έσπασε» στον αέρα η Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Κοιμήθηκα από το πρώτο βράδυ στο κρεβάτι μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΛένα Μαντά: Λύγισε on air για τον θάνατο του συζύγου της – «Μου λείπει το χέρι που με κρατούσε»
Διαβάστε το στο real.gr