Κριστιάνο Ρονάλντο για Γιαμάλ: «Κάνει πράγματα που εγώ δεν έκανα στην ηλικία του!»

18:20 - 19/09/2024

Μεγάλος φαν του Λαμίν Γιαμάλ είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος επαίνεσε για κόμη μία φορά το ταλέντο του 17χρονου wonderkind της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ: Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του - Βίντεο

Ο Φέρντιναντ ανέκρινε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος αποθέωσε τον Ισπανό σταρ της Μπαρτσελόνα

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Λαμίν Γιαμάλ κάνει πράγματα που δεν κάναμε εγώ και ο Λιονέλ Μέσι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πλέον ενεργός στο youtube και σχολιάζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, κάνοντας έτσι και το πρώτο του σχόλιο για το νέο μεγάλο ταλέντο της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα, Λαμίν Γιαμάλ. Μιλώντας με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι ο Λαμίν Γιαμάλ είναι καλύτερος από τον ... Περισσότερα To άρθρο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο Λαμίν Γιαμάλ κάνει πράγματα που δεν κάναμε εγώ και ο Λιονέλ Μέσι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ρονάλντο για Γιαμάλ: «Κάνει πράγματα που εγώ δεν έκανα στην ηλικία του»

Μεγάλος φαν του Λαμίν Γιαμάλ είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος επαίνεσε για κόμη μία φορά το ταλέντο του 17χρονου wonderkind της Μπαρτσελόνα. Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι το next big thing του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και έχει ήδη στρέψει πάνω του τους προβολείς, σε ηλικία μόλις 17 ετών. Με τα καλύτερα λόγια για τον […] The post Ρονάλντο για Γιαμάλ: «Κάνει πράγματα που εγώ δεν έκανα στην ηλικία του» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Ακαδημία Λέοντες: Πέσαμε πάνω σε πραγματικούς ιππότες στο παρκάκι δίπλα στο ΣΕΦ

Κωστούλας - Ολυμπιακός: Το «σκυλί» του Μεντιλίμπαρ έκανε και πάλι τη δουλειά! (vid)

Συντάξεις: Διπλή πληρωμή μέσα σε έναν μήνα - Αυξήσεις και έκτακτο επίδομα πριν τα Χριστούγεννα

Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει τον τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο αμέσως μετά τον Covid

Μπαρτσελόνα: Χάνει και το ματς με την Μπρεστ ο Γιαμάλ

Παναθηναϊκός: Η χημεία των Βαγιαννίδη-Τετέ απογειώνει την δεξιά πλευρά