Τράμπ – Χάρις: Μάχη στήθος με στήθος σε νέες δημοσκοπήσεις

16:46 - 19/09/2024

Στήθος με στήθος εξακολουθούν να βρίσκονται η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, σε νεές δημοσκοπήσεις. Τα νέα γκάλοπ που δόθηκαν σήμερα (19.09.2024) στη δημοσιότητα, δείχνουν αμφίρροπη μάχη Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις, τη στιγμή που ο χρόνος μετρά αντίστροφα, σε λιγότερο από επτά εβδομάδες, για τις προεδρικές εκλογές. ... Περισσότερα To άρθρο Τράμπ – Χάρις: Μάχη στήθος με στήθος σε νέες δημοσκοπήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σαμέτ Ακαϊντίν: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και στην αρχή της σεζόν, αλλά δέχθηκα όταν πήγε εκεί ο Φατίχ Τερίμ»

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει πεζό που διέσχιζε τον δρόμο – «Έχω σπάσει το πόδι μου και έχω κάνει εγχείρηση»

Οι «τραμπικές» εξισώσεις που έβγαλαν σαρωτικούς δασμούς κάνουν τους οικονομολόγους να σκίζουν τα πτυχία τους

Βίντεο ντοκουμένο με τον μεθυσμένο οδηγό να διασχίζει τη Συγγρού με 206 χλμ – Τον ακολουθούν περιπολικά

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με πτώση 1,77% στον απόηχο των πιέσεων από τις ανακοινώσεις Τραμπ για δασμούς

Θεσσαλονίκη: «Ατάραχος, μου ζήτησε 300 ευρώ για την επέμβαση», λέει η ασθενής που κατήγγειλε γιατρό για «φακελάκι»