Πόπη Μαλλιωτάκη: Είναι τιμή μου να με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας

15:45 - 19/09/2024

Δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου, πραγματικά, απάντησε για τις πλαστικές επεμβάσεις

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόπη Μαλλιωτάκη: "Είναι τιμή μου να με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας"

«Δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό του», αποκάλυψε η Πόπη Μαλλιωτάκη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πόπη Μαλλιωτάκη: Είναι τιμή μου να με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας

«Δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό του», αποκάλυψε η Πόπη Μαλλιωτάκη. Για τα σχόλια που δέχεται στα social media, τις πλαστικές επεμβάσεις και τη Μαρίνα Σταυράκη, μίλησε χθες το βράδυ (19.09.2024) στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η Πόπη Μαλλιωτάκη. «Έχω ακούσει ότι με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας. Είναι τιμή μου να ... Περισσότερα To άρθρο Πόπη Μαλλιωτάκη: Είναι τιμή μου να με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πόπη Μαλλιωτάκη: «Είναι τιμή μου να με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας»

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και τον ρεπόρτερ Γιώργο Γιαννούλια έκανε η Πόπη Μαλλιωτάκη. Τη γνωστή τραγουδίστρια συνάντησε το […] The post Πόπη Μαλλιωτάκη: «Είναι τιμή μου να με αποκαλούν Κιμ Καρντάσιαν της Ελλάδας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τουλάχιστον 10 ρωσικά dones κατευθύνονται προς το Κίεβο, κλειστός ο κεντρικός δρόμος - Βίντεο

Νέα Αριστερά: Τα σενάρια περί επιστροφής ή συνεργασίας είναι ευφάνταστα και εκτός τόπου και χρόνου

Φωτιά σε μπαρ στο Παγκράτι από τούρτα γενεθλίων - Δείτε βίντεο

Φάμελλος: Οι πολίτες έδωσαν μια εμφατική απάντηση, αποφάσισαν να πατήσουν το κουμπί της επανεκκίνησης

Ντον Τζούνιορ, ο γιος του Τραμπ που έγινε το ισχυρό πρόσωπο πριν από τη δεύτερη θητεία

Πολάκης: Έχω μαζί μου τον μισό ΣΥΡΙΖΑ, η ισχύς εν τη ενώσει