Καίτη Φίνου για τον θάνατο των αδερφών της: «Έφυγαν τα νύχια μου και έπεσαν τα μαλλιά μου»

13:46 - 19/09/2024

«Κατάλαβα ότι αυτό δεν μου έκανε καλό» εξομολογήθηκε η Καίτη Φίνου. Για την επόμενη ημέρα, ύστερα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό, μίλησε για πρώτη φορά το πρωινό της Πέμπτης η Καίτη Φίνου στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου στο MEGA.  «Χαίρομαι που η πρώτη μου συνέντευξη, μετά ... Περισσότερα To άρθρο Καίτη Φίνου για τον θάνατο των αδερφών της: «Έφυγαν τα νύχια μου και έπεσαν τα μαλλιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κέλι Όσμπορν: Το αντίο στον πατέρα της, Όζι Όσμπορν με στίχους από το «Changes» – «Έχασα τον καλύτερο μου φίλο»

Χανιά: «Παλέψαμε να μην διασωληνωθεί» το 2,5 ετών παιδί που ήπιε πετρέλαιο λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

Ταξιδεύοντας από νησί σε νησί – Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ με ένα μόνο κλικ στον υπολογιστή ή στο κινητό μας

Ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα: Ξεκινούν οι συνομιλίες με την Ευρώπη στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω εντάσεων

Γκόραν Ιβανίσεβιτς: «Τίποτα δεν θα αλλάξει για τον Στέφανο Τσιτσιπά αν δεν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στο μυαλό του»

Ηράκλειο: «Ήταν μελανιασμένο» το βρέφος που πνίγηκε από σουβλάκι λέει αυτόπτης μάρτυρας