Άγρια κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση: «Να μιλά αυτός για bullying με ξεπερνά» – «Την καλώ να πει δημόσια τι εννοεί»

10:37 - 19/09/2024

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και στη Θεοδώρα Τζάκρη στη «σκιά» των καταγγελιών για bullying του Στέφανου Κασσελάκη σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Τον χορό έσυρε πρώτη η Κατερίνα Νοτοπούλου και τη συνέχεια έδωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος κατήγγειλε δημόσια ότι γυναίκα ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα κλάματα σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ... Περισσότερα To άρθρο Άγρια κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση: «Να μιλά αυτός για bullying με ξεπερνά» – «Την καλώ να πει δημόσια τι εννοεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συνεχίζεται η κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση: «Μου έκανε bullying» – «Την απέτρεψα να διασπαθίσει δημόσιο χρήμα»

Μετά τις πρωινές δηλώσεις στα κανάλια συνεχίζεται η κόντρα της Θεοδώρας Τζάκρη με τον Γιάννη Ραγκούση. «Με τον κύριο Ραγκούση… Το άρθρο Συνεχίζεται η κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση: «Μου έκανε bullying» – «Την απέτρεψα να διασπαθίσει δημόσιο χρήμα» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Με Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Η φωτογραφία της Μαριγκόνα με την Μπέριλ ΜακΚίσικ στο Ολυμπιακός – Μπασκόνια

Ξεπέρασε τα 99.000 δολάρια το Bitcoin

Deal: Χοροί και πανηγύρια από την παίκτρια που μεγάλωσε κοντά στον Κώστα Βουτσά

Γιώργος Καράβας σε Νίκο Μουτσινά: «Κοίταξε να δεις, αποφασίζεις να μου κάνεις μια κίτρινη ερώτηση»

Αποτελέσματα NBA: Ο απίθανος Βάγκνερ εκτέλεσε τους Λέικερς στο Λος Άντζελες