Μαρία Κορινθίου για τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν αφορά κανέναν, θα απαντήσω όποτε θέλω»
08:55 - 19/09/2024
Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια γάμου. Η ηθοποιός εμφανίστηκε ενοχλημένη με ορισμένα δημοσιεύματα. Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον έγγαμο βίο τους και να πάρουν χωριστούς δρόμους, πράγμα που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στον χώρο της ελληνικής showbiz. Οι 2 τους ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Κορινθίου για τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη: «Δεν αφορά κανέναν, θα απαντήσω όποτε θέλω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κορινθίου: Ενοχλημένη για τις ερωτήσεις περί διαζυγίου - Δεν αφορά κανέναν, θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ, είπε
Στο κάτω κάτω, δεν αφορά κανέναν, πρόσθεσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜαρία Κορινθίου: "Θα τοποθετηθώ για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη όταν θέλω εγώ"
«Με τον Γιάννη όμως έχουμε και μια εταιρεία παραγωγής, κάνουμε δουλειές μαζί. Οπότε δεν είναι ότι έχει αλλάξει και κάτι», απάντησε η Μαρία Κορινθίου για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη - Δείτε το βίντεο με όσα είπε
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕνοχλημένη η Μαρία Κορινθίου με τα σχόλια περί χωρισμού: “Δεν αφορά κανέναν, θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ”
Νέες δηλώσεις αναφορικά με τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη έκανε η Μαρία Κορινθίου. Τη γνωστή ηθοποιό, που τις τελευταίες ημέρες έχει απασχολήσει με την προσωπική της ζωή, συνάντησαν η κάμερα του Happy Day και ο ρεπόρτερ Δημήτρης Σιδηρόπουλος. «Επειδή άκουσα ότι «γιατί δεν τοποθετείται;» και τα λοιπά… θα το κάνω όποτε θέλω εγώ, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕνοχλημένη η Μαρία Κορινθίου με τα σχόλια περί χωρισμού: «Δεν αφορά κανέναν, θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ»
Νέες δηλώσεις αναφορικά με τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη έκανε η Μαρία Κορινθίου. Τη γνωστή ηθοποιό, που τις […]
The post Ενοχλημένη η Μαρία Κορινθίου με τα σχόλια περί χωρισμού: «Δεν αφορά κανέναν, θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜαρία Κορινθίου: «Θα τοποθετηθώ για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη όταν θέλω εγώ»
Σε ένα φιλανθρωπικό Gala συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης τη Μαρία Κορινθίου, η
To άρθρο Μαρία Κορινθίου: «Θα τοποθετηθώ για το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη όταν θέλω εγώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr